A 24-dik órához közelít a globális felmelegedés gyorsulása. Elért minket a jövő, pusztulnak az állatfajok, pusztul a növényi természet sokszínűségé. Itt az idő, a legvégső időpont, hogy visszafordítsuk a folyamatot. A föld túléli, az ember nem biztos. A földi élet hatodik kihalását kell megállítani, hisszük, hogy a folyamat visszafordítható.

Mi részesei akarunk lenni a programnak, ami élhetővé teszi gyermekeink számára a bolygónkat, a Földet. Mi azon dolgozunk, hogy az élet minősége javuljon.

Az Európai Unió 2021. júliusától betiltja az egyszerhasználatos műanyag termékek forgalmazását.

Vállakozásunk a HORECA szektor számára kínál természetes anyagokból készült termékportfóliót létrehozni. A cukornádból készült termékeink visszakerülve a természetbe táplálják, és nem rongálják a talajt és a vizeket, ezzel akarunk tenni annak érdekében, hogy a felnövő generációknak, élhető bolygót hagyjunk örökül.

Tegyünk együtt a környezetért, az egyszer használatos műanyag termékek használatának elutasítása egy nagyon fontos lépés! Azok a termékek kerülnek betiltásra, melyek a tengerekben és óceánokban a leginkább előforduló hulladékok és pusztítják az élő vizek állatvilágát.

Van valós, gazdaságilag is értelmezhető alternatíva a kiváltásukra. Mi találtunk cukornádból készült HORECA termékeket. Találjuk meg együtt a teljes portfóliót. Szeretnénk bevonni a HORECA szektor képviselőit, hogy megtaláljuk közösen mi az a felhasználóbarát, környezettudatos termék, ami jó az étteremeknek és jó a környezetnek.

Ezen dolgozunk, és örömünkre szolgál, hogy tehetünk azért, hogy gyermekeinkkel együtt búvárkodva ne egy műanyag flakon ússzon el előttünk, hanem egy régóta lencsevégre kívánkozó, tiszta vízben élő hal.